nedjelja, 15. ožujka 2015.

SLANA ROZEN TORTA

Za koju god kombinaciju da se odlučite sigurna sam da ne može biti loše a i način slaganja garantuje da će jelo uspeti svaki put.





SASTOJCI :

4oo ml pavlake,
2oo ml majoneza,
3oo gr šunke,
3oo gr trapista,
6 tvrdo kuvanih jaja,
pakovanje rozen kora.

PRIPREMA :
Pomešajte pavlaku i majonez. Podelite smesu na tri dela.  U jedan deo umešajte sitno seckanu šunku, u drugi rendani kačkavalj a u treći sitno seckana kuvana jaja.
Filujte kore sledećim redosledom : fil sa šunkom na prvu (od 3 do 5 kašika), na drugu fil sa trapistom, na treću fil sa jajima. Tako ređajte kore i fil dok se sav materijal ne utroši. Na poslednju nemojte mazati fil. Pritisnite nekim predmetom slanu rozen tortu i ostavite je u frižideru na nekoliko sati da se stegne. Premažite je po želji pavlakom ili majonezom i dekorižite kuvanim jajima ili rendanim kačkavaljem. Isecite slanu tortu na kocke pa je poslužite.
Prijatno! 


Nema komentara:

Objavi komentar