Sastojci:
Za tijesto:
dva jaja,
pola male žlice soli,
250 ml jogurta (jedna šalica),
šalica brašna,
žlica sode bikarbone ili prašak za pecivo
Za nadjev:
300 grama mljevenog mesa,
tri luka isječena na kockice,
začini po ukusu
Priprema:
Za početak potrebno je pomješati jogurt sa sodom te sačekati pet minuta da odstoji. Zatim u odstajali jogurt dodajte ostale sastojke koji su vam potrebni za pripremi tijesta i sve dobro promiješajte. Posudu za pečenje premažite uljem, a ako imate domaće masti ukus pite biti će još bolji. Površinu premazite brašnom, a za ovako malo količinu poslužite se manjom posudom za pečenje. U posudu izlijte polovinu tijesta te po njoj poredajte nadjev, a potom naspite drugu polovicu tijesta. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 40 minuta na 170 stupnjeva.
Izvor: mojakuhinja.net
Nema komentara:
Objavi komentar